Sony Ericsson Forum - Wszystko o telefonach Sony Ericsson
Nie jesteś zalogowany.
SE k790i/k800i
40% - 2
40% - 2
0% - 0
20% - 1
Total : 5
Witam, posiadam SE k790i, nie kupiłem k800i tylko dlatego że nie było w MM, no to wkurzony myślę co zrobić, przecież nie chcę czekać 3 dni na dostawę! xD więc dopłaciłem
te 200 zł, tylko mam pytanie, dlaczego k790i jest droższy od 800 skoro nie ma video rozmów? W MM powiedziano że k790i ma minimalnie lepszy aparat, ale aż o 100 zł? Zapraszam do głosowania. 
Sony Ericson World: Funkcja zablokowana. Zaloguj się, aby mieć pełny dostęp do forum.
Ja tam wole K800i 
Sony Ericson World: Funkcja zablokowana. Zaloguj się, aby mieć pełny dostęp do forum.
Klik i wchodzisz w gre prosze wejdź i spostuj 
Dla mnie niema roznicy 

Zia napisał:
Witam, posiadam SE k790i, nie kupiłem k800i tylko dlatego że nie było w MM, no to wkurzony myślę co zrobić, przecież nie chcę czekać 3 dni na dostawę! xD więc dopłaciłem
te 200 zł, tylko mam pytanie, dlaczego k790i jest droższy od 800 skoro nie ma video rozmów? W MM powiedziano że k790i ma minimalnie lepszy aparat, ale aż o 100 zł? Zapraszam do głosowania.
bzdury k790i ma taki sam aparat tylko że on ma EDGE a k800i nie ma
Nie miałem do czynienia z k790i. Ale mogę Ci powiedzieć, że na k800i się nie zawiedziesz. To godny następca k750i tak bardzo lubianego przez na prawdę wielu. Na taki kombajn jego cena jest mała, a zdjęcia według mnie robi bardzo dobre, bo sprawdzałem je na kompie.